Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Algemeen

Handhavingsrapportage multi-interpretabel

0
(0)

De Inspectie L&T heeft haar rapportage over de eerste (handhavings-) helft van 2018 klaar. Die loopt van 1 november 2017 tot 1 mei 2018. Logisch. Onderstaand het complete rapport, waarvan VVD-er Remco Dijkstra stelt dat Schiphol netjes binnen de grenzen blijft.

Deel op XDeel op Linkedin

Foto: Michael Fousert via Unsplash

Wij lezen er iets anders in. Wij lezen dat op de Aalsmeer- en Buitenveldertbanen forse overschrijdingen zijn geweest in deze periode en dat Schiphol dit in de tweede handhavingshelft van het jaar nog goed kan maken door minder gebruik te maken van deze banen.

Volgens de Inspectie is het dus prima dat bewoners een half jaar lang nauwelijks voldoende nachtrust krijgen. Als dat in de rest van het jaar maar wordt goedgemaakt.

Wij kunnen u vertellen: wij waren kapot na dit eerste halfjaar. Onze kinderen hebben slecht gepresteerd op school en wij hebben meer dan eens zelf ons werk moeten laten voor wat het is. Omdat we ronduit te moe waren om onze bijdrage aan de economie te leveren.

We durven ook wel een voorspelling aan. Gezien het overmatige vliegverkeer van de periode sinds 1 mei jongstleden, gaat Schiphol de norm echt niet halen. Dus ook sinds 1 mei slapen wij slecht tot zeer slecht.

Het is de hoogste tijd dat er eindelijk eens actie wordt ondernomen op het asociale gedrag van Schiphol. Schijt aan iedereen. Geheel volgens het BIMM-principe. Because I Make Money moet u niet klagen. Genoeg!

No Title

No Description

Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten

Geef een reactie

Translate