Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Reageren? Graag!

vliegtuigen

Foto: Christopher Ong via Unsplash

Heeft u commentaar op of een mening over een artikel op deze site? Of wilt u ook schrijven voor SchipholWatch?

Deel op XDeel op Linkedin

Wij zien graag dat u uw mening deelt met ons en andere bezoekers. Onderaan ieder artikel bestaat de mogelijkheid te reageren. Klik hiervoor op de titel in het overzicht en scroll naar beneden.

Hier wordt u gevraagd uw naam, mailadres en eventueel een website op te geven. Slechts uw naam wordt getoond in uw reactie, het e-mail adres en de website niet.

Als u voor de eerste keer reageert op onze site, wordt ter verificatie een bericht gestuurd naar het door u opgegeven mailadres. Pas nadat u hebt geklikt op de link in dat bericht, wordt uw commentaar getoond op de site.

Wilt u vaker reageren op onze artikelen, dan is het makkelijker een account aan te maken door u te registreren. Na het kiezen van een gebruikersnaam en het opgeven van uw e-mail adres, ontvangt u dan een bevestigingsmail.

Door op de link in die e-mail te klikken, kunt u een wachtwoord instellen. Is dit eenmaal gebeurd, dan kunt u voortaan direct reageren op artikelen.

De redactie behoudt zich het recht voor reacties ook zonder opgave van redenen te verwijderen. Wij zitten niet te wachten op site-vervuiling als “had je er maar niet moeten gaan wonen” of “Schiphol was er eerder”.

Webredacteur worden bij SchipholWatch?
Zelf nieuws achterhalen en publiceren. Wij staan open voor (vrijwillige) journalisten die kritisch staan tegenover de luchtvaart in het algemeen en Schiphol in het bijzonder. Interesse? Mail ons via [email protected]. Voor alle duidelijkheid: wij zijn geen milieuactivisten, maar een groep omwonenden die erg veel hinder ondervinden van de luchthaven.

Terug naar onze homepage

Translate