Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Pers

press

Foto: Matt Chesin via Unsplash

SchipholWatch vindt het belangrijk om de pers op de hoogte te houden van ontwikkelingen in de luchtvaartsector die invloed hebben op de leefomgeving van omwonenden.

Deel op XDeel op Linkedin

Wij staan daarom graag voor u klaar als u vragen heeft. Wij zijn niet te benauwd om onze mening te geven en die te onderbouwen met harde feiten. We kunnen vaak een ander perspectief bieden op ontwikkelingen in de vliegsector.

We beschikken over belangrijke informatiebronnen over vlieghinder: we zijn de beheerders van de database van de Explane-app, door burgers gebruikt om de werkelijke overlast door vliegverkeer te documenteren. En van de website vliegherrie.nl waar de mensen melding maken van de overlast door vliegtuigen.

Daarnaast beschikken we over een omvangrijk archief over de ontwikkelingen, wetgeving, politieke gevechten en regels over de vliegindustrie. Desgewenst assisteren we u graag bij het vinden van relevante informatie, bij voorbeeld voor uw reportage of uw artikel.

Bent u op zoek naar omwonenden die hun verhaal voor camera en/of microfoon willen doen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben veel contact met omwonenden en weten dat velen van hen graag bereid zijn u te woord te staan.

We houden u natuurlijk ook graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Als u zo nu en dan een persberichtje van ons wilt ontvangen, stuur dan een mailtje aan [email protected].

En natuurlijk bent u van harte welkom zich te abonneren op onze nieuwsbrief met berichten van deze site. Nog sneller op de hoogte bent u met de app Telegram.

Alfred Blokhuizen, voorzitter en woordvoerder SchipholWatch

Vragen?
Voor vragen, deskundig commentaar op ontwikkelingen of zaken van spoed, neemt u het beste contact op met onze voorzitter Alfred Blokhuizen via [email protected] of 0628 557 325 (bgg 020 528 7855). Alfred is voormalig Statenlid voor GroenLinks en één van de invloedrijkste critici op het dossier luchtvaart.

Terug naar onze homepage

Translate