Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Pers

press

Foto: Matt Chesin via Unsplash

SchipholWatch vindt het belangrijk om de pers op de hoogte te houden van ontwikkelingen in de luchtvaartsector die invloed hebben op de leefomgeving van omwonenden.

Wij staan daarom graag voor u klaar als u vragen heeft. Wij zijn niet te benauwd om onze mening te geven en die te onderbouwen met harde feiten. We kunnen vaak een ander perspectief bieden op ontwikkelingen in de vliegsector.

We beschikken bovendien over een belangrijke informatiebron over vlieghinder: we zijn de beheerders van de database van de Explane-app, door burgers gebruikt om de werkelijke overlast door vliegverkeer te documenteren. Explane wordt steeds vaker gebruikt door overheden om het werkelijke vlieglawaai te vergelijken met de berekende cijfers van de luchtvaartsector.

Desgewenst assisteren we u bij het vinden van relevante informatie uit de database, bij voorbeeld als deze van pas kan komen in uw reportage of in uw artikel.

We houden u verder graag op de hoogte van de relevantste ontwikkelingen. Als u zo nu en dan een persberichtje van ons wilt ontvangen, stuur dan een mailtje aan info@nullschipholwatch.nl.

U bent natuurlijk ook van harte welkom zich te abonneren op onze nieuwsbrief met berichten van deze site. Nog sneller op de hoogte bent u via de app Telegram.

Alfred Blokhuizen, voorzitter en woordvoerder SchipholWatch

Vragen?
Voor vragen, commentaar op ontwikkelingen of zaken van grote spoed, neemt u het beste contact op met onze voorzitter Alfred Blokhuizen via alfred@nullschipholwatch.nl of 0628 557 325. Alfred is voormalig Statenlid namens GroenLinks en wordt meer en meer gezien als hét gezicht van het Nederlandse burgerprotest tegen de explosieve groei van de luchtvaart.

Eerder verschenen persberichten:

6 april 2020: Voorwaarden aan staatssteun luchtvaart

6 februari 2020: 31.000 handtekeningen tegen groei luchtvaart

22 november 2019: Gemeente Rotterdam omarmt vliegherrie-app Explane

Terug naar onze homepage

Translate