Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Algemeen

Grote onzekerheid MER overleg

0
(0)

Voor omwonenden rond Schiphol nadert het uur U. Volgens planning komt het moment dichtbij dat de Omgevingsraad overeenstemming moet hebben bereikt over de nieuwe MER van de luchthaven. Geruchten doen de ronde dat ondanks grote weerstand toch wordt ingestemd met verdere groei.

Foto: Jan Huber via Unsplash

Dit blijkt uit diverse uitingen op social media. Zo meldt het doorgaans goed geïnformeerde Twitter-account van de actiegroep BWA Aalsmeerbaan dat het uit betrouwbare bron heeft vernomen dat minimaal 10.000 vluchten extra wordt afgesproken.

No Title

BREAKING ERNSTIGE WAARSCHUWING uit betrouwbare bron dichtbij Aldersregie!! Delegatie(leider) @ORSbewoners negeert GROEISTOP van BRS én MFNH en gaat op eigen houtje voor GROEI. Bilateraal akkoordje in de maak met de sector: +10.000 tot 2023, daarna +15.000. #wiehouddiemantegen

“De achterban wil unaniem géén groei”, aldus Hoofddorp-Zuid Tegen Geluid. “ORS Bewoners heeft maar één opdracht: GEEN GROEI.”

No Title

Onacceptabel. Alle seinen staan op rood voor groei Schiphol, @ORSbewoners-achterban wil unaniem géén groei, en 62% van deelnemers open consultatie Schiphol is tégen groei. @ORSbewoners-vertegenwoordiging heeft dus maar één opdracht: GEEN GROEI #SCHIPHOL500. @ORSoegstgeest @sijas https://t.co/DmuLr3eSgj

Gezien de eerdere gang van zaken maken omwonenden zich bezorgd over de manier waarop tot een eventueel akkoord wordt gekomen. “Het zal wel weer in Schiphol-stijl op vrijdagmiddag voor de kerstvakantie bekend worden gemaakt.”

No Title

Als dit zo is dan zal dit geheel in #schiphol-stijl vrijdag bekend gemaakt worden, net voor de kerstvakantie. Dat is inmiddels wel voorspelbaar. Neem aan dat de achterban ook nog hiermee akkoord moet gaan?

Steunt u ons werk? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten

Geef een reactie

Translate