VVD Amstelveen tegen vliegen in de nacht

Anders dan de landelijke VVD, pleit de Amstelveense afdeling bij monde van wethouder Herbert Raat voor een nachtelijk vliegverbod. De economische waarde van nachtvluchten weegt volgens hem (en ons) niet op tegen de overlast en slaapverstoring voor omwonenden.

Amstelveen wil nachtelijk vliegverbod op Schiphol

AMSTELVEEN Amstelveen gaat zich samen met andere gemeenten rond Schiphol sterk maken voor het instellen van een nachtelijke vliegverbod op Schiphol. Aanjager van het idee is wethouder Herbert Raat (VVD), die voor Amstelveen Schiphol in zijn portefeuille heeft en sinds kort namens zijn gemeente de vertegenwoordiger is van Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer en Ouder-Amstel in de Omgevingsraad Schiphol (ORS), de opvolger van de vroegere Alderstafel.

Wat vond u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

Jammer dat dit artikel niet zo interessant was voor u!

Help ons het artikel verbeteren.

Wilt u aangeven hoe we het stuk kunnen verbeteren? Als u antwoord wilt, laat dan ook uw e-mail adres achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *