Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Algemeen

HoogOverijssel dreigt laagvliegers met rechtszaak

0
(0)

‘De stichting realiseert zich dat de partijen die feitelijk de aangeduide schade gaan veroorzaken, de vliegmaatschappijen zijn die ervoor kiezen om te gaan vliegen over laagvliegroutes.’ Daarom zullen zij voor de rechter gedaagd worden, aldus advocaat Klostermann in De Stentor. ‘Mijn cliënten zullen ook jegens die vliegmaatschappijen een verbod vorderen bij de rechter en alle schade op hen verhalen.’

http://www.lelystadairportnieuws.nl/2018/09/19/tegenstanders-lelystad-airport-dreigen-met-rechtszaak-tegen-airlines/

Het team van SchipholWatch kan alleen maar respect hebben voor deze actie. Applaus HoogOverijssel!

HoogOverijssel stelt luchtvaartmaatschappijen aansprakelijk voor schade door laagvliegen

Deel dit artikel: De luchtvaartmaatschappijen zijn verantwoordelijk voor de schadelijke gevolgen door laagvliegen, vindt de actiegroep; zij hebben namelijk de keuze om niet te vliegen op Lelystad Airport. “Vernietiging van werkgelegenheid” Volgens HoogOverijssel krijgen 750.000 huishoudens te maken met schade door de laagvliegroutes, uiteenlopend van gezondheidsklachten door de uitstoot van ultrafijnstof tot de waardevermindering van woningen.

Volg HoogOverijssel op Twitter: https://twitter.com/HoogOverijssel

Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten

Geef een reactie

Translate