HoogOverijssel dreigt laagvliegers met rechtszaak

‘De stichting realiseert zich dat de partijen die feitelijk de aangeduide schade gaan veroorzaken, de vliegmaatschappijen zijn die ervoor kiezen om te gaan vliegen over laagvliegroutes.’ Daarom zullen zij voor de rechter gedaagd worden, aldus advocaat Klostermann in De Stentor. ‘Mijn cliënten zullen ook jegens die vliegmaatschappijen een verbod vorderen bij de rechter en alle schade op hen verhalen.’

http://www.lelystadairportnieuws.nl/2018/09/19/tegenstanders-lelystad-airport-dreigen-met-rechtszaak-tegen-airlines/

Het team van SchipholWatch kan alleen maar respect hebben voor deze actie. Applaus HoogOverijssel!

HoogOverijssel stelt luchtvaartmaatschappijen aansprakelijk voor schade door laagvliegen

Deel dit artikel: Actiegroep HoogOverijssel stelt luchtvaartmaatschappijen aansprakelijk voor de schade die vliegtuigen naar Lelystad Airport in de toekomst kunnen veroorzaken. Dat schrijft de advocaat van de actievoerders in een brief aan twaalf luchtvaartmaatschappijen. De luchtvaartmaatschappijen zijn verantwoordelijk voor de schadelijke gevolgen door laagvliegen, vindt de actiegroep; zij hebben namelijk de keuze om niet te vliegen op Lelystad Airport.

Volg HoogOverijssel op Twitter: https://twitter.com/HoogOverijssel

Dit artikel is 739 keer gelezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *