Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Algemeen

Toch antwoord

0
(0)

Ruim een week nadat een omwonende een serieuze vraag stelde over het verschil in vluchtbewegingen tussen het geluidmeetsysteem Nomos en Schiphols eigen rapportage, was er dan toch een antwoord: Een bug in software zou ervoor zorgen dat sommige vliegtuigen door Nomos dubbel werden geteld.

Deel op XDeel op Linkedin

Het laatste nieuws van Nomos-toeleverancier Casper op 28 augustus 2014

De eigen rapportage zou dan ook leidend zijn. Ondertussen vraagt SchipholWatch na bij de leverancier van de software (Casper, te vinden op http://casperflights.com/) of deze verklaring hout snijdt.

Natuurlijk niet omdat wij Schiphol niet vertrouwen, maar wel om het zeker te weten. Een verschil van 15.000 vluchten is immers geen kleinigheid.

Op het moment van dit schrijven hebben wij nog geen antwoord van Casper mogen ontvangen. We houden u op de hoogte. Overigens lijkt de site van dit bedrijf niet erg actief onderhouden te worden. Oude tweets, een copyright notice uit 2011, het laatste nieuws uit 2014. Afijn, we wachten af.

Schiphol on Twitter: “Hoi, excuses voor de late reactie, we moesten even uitzoeken waarom dit verschil er is. De cijfers komen niet overeen, doordat er een kleine bug bij NOMOS was. Bij de overstap naar een nieuw systeem zijn vluchten namelijk dubbel meegenomen in de berekening. 1/2 / Twitter”

Hoi, excuses voor de late reactie, we moesten even uitzoeken waarom dit verschil er is. De cijfers komen niet overeen, doordat er een kleine bug bij NOMOS was. Bij de overstap naar een nieuw systeem zijn vluchten namelijk dubbel meegenomen in de berekening. 1/2

Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten

Geef een reactie

Translate