Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Algemeen

Bewoners boos over extra nachtvluchten

0
(0)

Vanaf 1 september is het weer raak. Maar liefst bijna een jaar lang extra nachtvluchten over Aalsmeer. De bewoners zijn boos.

Deel op XDeel op Linkedin

Foto: Ben Koorengevel via Unsplash

Aalsmeer boos over nachtvluchten Schiphol

De minister heeft vrijstelling verleend van het verbod op nachtvluchten vanaf de Aalsmeerbaan tussen 1 september van dit jaar en 8 juni volgend jaar. Burgemeester Jeroen Nobel benadrukt in de brief aan de minister dat de gemeente het hier niet mee eens is. Leefbaarheid Vooral de woonwijken in het oostelijke deel van Aalsmeer hebben eronder te lijden.

https://via.schipholwatch.nl/2axyu7

Aalsmeer baalt van nachtvluchten op Schiphol

De gemeente Aalsmeer heeft een brandbrief geschreven aan het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat over nachtvluchten op de Aalsmeerbaan. Die zijn sinds zaterdag weer toegestaan. De gemeente vindt dat onacceptabel. Volgens Luchtverkeersleiding Nederland gaat het hooguit om twee tot vier nachten in negen maanden. “Veel inwoners zien het verbod op nachtvluchten als laatste moment van rust.

Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten

Geef een reactie

Translate