Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Exclusief

Doorlopende prijsvraag: de Schiphol-foto van de dag

Voorbeeld van een foto waarmee u kans maakt op een mooie fles wijn.

5
(16)

Met onmiddellijke ingang starten we een nieuwe foto-prijsvraag. Stuur ons via [email protected] of anoniem via leaks.schipholwatch.nl de foto van de dag van een overbevolkt Schiphol en u maakt kans op een mooie fles wijn. Deze actie loopt voorlopig tot de jaarwisseling.

Deel op XDeel op Linkedin

Schiphol kwam afgelopen weekend weer eens onder vuur te liggen vanwege massale ophopingen van reizigers die in een of ander rijtje staan te wachten. RTL Nieuws publiceerde een filmpje waarin honderden mensen duidelijk zichtbaar veel te dicht opeenstaan.

Het slappe excuus van de luchthaven: er kwamen een paar vliegtuigen met overstappers tegelijkertijd aan. Schiphol-burgemeester mevrouw Marianne Schuurmans schrok ervan, getuige een tweetje van haar hand. “Ben geschrokken van beelden van mensen die te dicht op elkaar staan in lange rijen op Schiphol. Zojuist overleg gehad. Ze gaan inzetten op verbetering crowd control bij dit soort calamiteiten.”

Een dag later had zij kennelijk de afdeling spindokters van het vliegveld aan de lijn gehad, want toen probeerde de burgemeester de tientallen niet al te vriendelijke reacties op haar eerste tweet te pareren. De passagiers op het filmple zouden volgens haar negatief getest zijn en droegen allemaal mondkapjes. Deze verklaring is natuurlijk volledig oncontroleerbaar, zoals zoveel beweringen van de vliegindustrie.

Ondanks het huftergedrag van Schiphol middenin de grootste pandemie van de afgelopen eeuw, meldt burgemeester Schuurmans dat wij opgehokte Nederlanders vanaf komende week rekening moeten houden met meer van dit soort toestanden op het vliegveld.

Dus wéér geen maatregelen van deze burgemeester die vorig jaar december via haar rechterhand wethouder Jurgen Nobel binnen een paar uur tijd de marechaussee wist te mobiliseren om vreedzame demonstraten af te voeren, maar goedpraten van de ellende die nog gaat komen.

Maak kans op een fles wijn!
Omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden, organiseren wij nu een foto-prijsvraag. Stuur uw eigen (rechtenvrije) foto van overdrukte op Schiphol naar [email protected] en maak iedere dag kans op een mooie fles wijn.

Wij publiceren deze foto’s op onze sociale media en op deze website. Zodat eenieder kan zien hoe het beleid van Schiphol-baas Dick Benschop faalt en hoe weinig verantwoordelijkheid het bedrijf neemt.

Terwijl de zorg overbelast is, de horeca op omvallen staat, artiesten al maandenlang niet meer mogen optreden en nieuwe anti-corona-maatregelen de hele maatschappij op slot dreigen te zetten. En ondanks de vele miljarden staatssteun die de vliegindustrie inmiddels in de diepe zakken heeft gestopt.

Als u anoniem wilt blijven, kunt u uw foto ook volledig anoniem aan ons toesturen via https://leaks.schipholwatch.nl. Meer informatie over dit portal om de privacy van onze tipgevers te beschermen, vindt u hier.

Let op! Door uw foto te sturen geeft u ons toestemming deze zonder kosten te publiceren op onze website en social media-kanalen. SchipholWatch betaalt geen vergoeding aan de fotograaf. Wel maakt iedere inzender kans op een mooie fles wijn. Stuur aub geen foto’s die niet door uzelf zijn gemaakt. Wij stellen het op prijs als u datum en tijdstip van de foto vermeld.

Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 5 / 5. Aantal stemmen: 16

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten

Geef een reactie

Translate