Denk mee over de site Explane.org

Nu we de iOS- en Android-versies van onze app Explane hebben gelanceerd, starten we met de bouw van de website die alle verzamelde gegevens beschikbaar maakt voor het grote publiek. Help ons met uw ideeën om deze site zo relevant mogelijk te maken!

Foto: Arget via Unsplash

Op de nieuwe site zal de data op allerlei manieren beschikbaar komen. Zo bouwen we een interactieve landkaart met alle metingen en zullen er lijstjes te vinden zijn waarin bezoekers de gegevens kunnen sorteren op geluidsniveau, gebied, datum, type vliegtuig en vliegtuigmaatschappij.

Maar misschien heeft u ook nog ideeën over manieren waarop u deze gegevens zou willen inzien. Deel alstublieft deze inzichten met ons, bij voorbeeld via het feedback-formulier op de site van Explane of door een mailtje te sturen aan info@nullschipholwatch.nl

.

Om u te helpen op ideeën te komen, hierbij een overzicht van de beschikbare gegevens:

  • Datum
  • Tijdstip
  • Locatie
  • Vlieghoogte
  • Grondsnelheid
  • Verticale snelheid (stijgend of dalend)
  • Piekniveau geluid
  • Identificatienummer vliegtuig
  • Type vliegtuig
  • Luchtvaartbedrijf

We stellen uw ideeën zeer op prijs en hopen de site zo informatief mogelijk te maken voor alle doelgroepen. Deel uw idee en werk mee aan deze vuist tegen het gesjoemel van de luchtvaartbranche!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *