Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Algemeen

Kruidvat wordt kruitvat

0
(0)

Kruidvat promoot kiloknaller-pretvluchten met een grootse advertentiecampagne. Folders, internet en straatborden, alles wordt uit de kast getrokken om mensen te verleiden tot een goedkope ‘verrassingsreis’.

Deel op XDeel op Linkedin

Op sociale media wordt het bedrijf gewezen op haar verantwoordelijkheden. Het weigert echter in het openbaar een verklaring af te geven. Mensen moeten maar een DM sturen, omdat Kruidvat het niet kan uitleggen in één tweetje.

Nou, beste directie, onder dit artikel heeft u alle ruimte. Er is geen limiet aan het aantal woorden dat u hier mag gebruiken.

Lezenoverzwemmen/Ron Wessels, ook @threads.net on Twitter: “Ja @Kruidvat, als je de luchtvervuiling (en pestherrie) die vliegtuigen veroorzaken nog eens lekker wilt opvoeren, ga dan vooral zo door met deze aanbiedingen. Moraal: iedereen mag best af en toe eens vliegen, maar dit en voor deze prijs, dat kan echt niet meer anno 2018. #CO2 pic.twitter.com/rCViI8R7iI / Twitter”

Ja @Kruidvat, als je de luchtvervuiling (en pestherrie) die vliegtuigen veroorzaken nog eens lekker wilt opvoeren, ga dan vooral zo door met deze aanbiedingen. Moraal: iedereen mag best af en toe eens vliegen, maar dit en voor deze prijs, dat kan echt niet meer anno 2018. #CO2 pic.twitter.com/rCViI8R7iI

Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten

Geef een reactie

Translate