Kruidvat wordt kruitvat

Kruidvat promoot kiloknaller-pretvluchten met een grootse advertentiecampagne. Folders, internet en straatborden, alles wordt uit de kast getrokken om mensen te verleiden tot een goedkope ‘verrassingsreis’.

Op sociale media wordt het bedrijf gewezen op haar verantwoordelijkheden. Het weigert echter in het openbaar een verklaring af te geven. Mensen moeten maar een DM sturen, omdat Kruidvat het niet kan uitleggen in één tweetje.

Nou, beste directie, onder dit artikel heeft u alle ruimte. Er is geen limiet aan het aantal woorden dat u hier mag gebruiken.

Ron Wessels on Twitter

Ja @Kruidvat, als je de luchtvervuiling (en pestherrie) die vliegtuigen veroorzaken nog eens lekker wilt opvoeren, ga dan vooral zo door met deze aanbiedingen. Moraal: iedereen mag best af en toe eens vliegen, maar dit en voor deze prijs, dat kan echt niet meer anno 2018. #CO2

Wat vond u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

Jammer dat dit artikel niet zo interessant was voor u!

Help ons het artikel verbeteren.

Wilt u aangeven hoe we het stuk kunnen verbeteren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *