Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Algemeen

‘Wij zouden het niet pikken’

0
(0)

Wij zouden het niet pikken, stelt volger Zenderink. Wij ook niet, we hebben SchipholWatch niet voor niets opgericht.

Deel op XDeel op Linkedin

Tot nu toe beperken onze acties zich tot het internet, het aanschrijven van journalisten en politici. En we zijn natuurlijk druk bezig met onze app. Ontwikkelaar Roelof Meijer werkt zich een slag in de rondte.

Binnenkort gaan we over tot hardere acties. Acties die Schiphol rechtstreeks voelt in de portemonnee. Zin om mee te doen? Mail ons op [email protected] of gebruik het contactformulier op deze site.

J.H.D. Zenderink on Twitter: “Wij zouden dit lawaai in Het Vechtdal echt niet pikken. Dan gaan wij over tot burgerlijke ongehoorzaamheid. Gewoon het vliegverkeer massaal gaan plagen. Dan is het snel afgelopen met deze arrogantie van de illegale macht. Gewoon aanpakken die @LVNL De bonuswerkers. Rot op. / Twitter”

Wij zouden dit lawaai in Het Vechtdal echt niet pikken. Dan gaan wij over tot burgerlijke ongehoorzaamheid. Gewoon het vliegverkeer massaal gaan plagen. Dan is het snel afgelopen met deze arrogantie van de illegale macht. Gewoon aanpakken die @LVNL De bonuswerkers. Rot op.

Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten

Geef een reactie

Translate