Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Algemeen

Rapporten Explane snel uitbreiden

0
(0)

Achter de schermen werken we hard aan het uitbreiden van de overzichten op de website

Deel op XDeel op Linkedin
reports.explane.org.

Top 20 herriemakers, gemeten door gebruikers van Explane

Zo is bovenstaand een overzichtje te zien van de grootste herriemakers, met de plekken waar deze metingen zijn verricht door gebruikers van de gratis Explane app.

Dankzij de state-of-the-art rapportage-tools van Microsoft, kan de bezoeker van de site zelf inzoomen op de data. In bovenstaand overzicht kan bij voorbeeld worden geselecteerd op land, regio, stad, maar ook op de carrier, de maand, de datum of het deel van de nacht (overdag, ‘s avonds of ‘s nachts).

Historische data van explane.org

Ook zijn er straks historische overzichten te vinden. Zoals het gemiddeld gemeten geluidsniveau in een maand, of de gemiddelde hoogte van de vliegtuigen in de metingen. En natuurlijk het aantal metingen dat alle Explane-gebruikers iedere maand verzorgen.

Ruwe data, verzameld door de gebruikers van de gratis Explane-app

Maar ook de ruwe data maken we beschikbaar. Zodat iedere geïnteresseerde juist die informatie uit de database van Explane kan halen die voor hem of haar van belang is. Door te klikken op een kolom worden de gegevens zo gesorteerd als de bezoeker wil.

Heb je zelf ideeën voor representaties van de beschikbare gegevens, laat het ons dan weten via [email protected]. Als we het een goed idee vinden, implementeren we het in de site https://reports.explane.org.

Update 17 april 2019
Bezoek https://reports.explane.org/preview.html om een voorproefje te krijgen van de nieuwe site.

Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten
  1. H. van der Sloot

    Fantastisch, alle uitkomsten van de metingen, heel blij mee.Nu kunnen alle facetten van de overlast uitgelicht worden.
    Hoe komt het toch dat duizenden bewoners zich de continue terreur laten welgevallen? Al 6 weken geen dag meer in rust en niemand doet iets? Onbegrijpelijk. BAS reageert standaard met “wat vervelend dat uw woongenot eronder lijdt” alsof zij daar geen veroorzaker van zijn maar buitenaardse wezens of zo.

Geef een reactie

Translate