Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Algemeen

Wie leert Buis taarten bakken?

0
(0)

In haar nu al legendarische interview aan BNR, vergelijkt directeur Hanne Buis van Lelystad Airport (LA), het project met het bakken van een taart.

Deel op XDeel op Linkedin

“Iedereen moet een punt van die taart bakken. De politiek, omwonenden en wij. Aan onze punt mankeert niets, maar die van de politiek is steeds niet op tijd klaar”, vatten wij Buis samen.

foto via Linkedin

Wij van SchipholWatch zien dat anders: een taart bak je niet in punten, maar in zijn geheel. Je bakt een taart in verschillende stappen. Koopt ingrediënten, mengt deze, zet de oven aan en vervolgens kun je van het resultaat genieten. Als het goed is.

Bij het bakken van de Lelystad Airport-taart is dit proces op verschillende punten misgelopen, waardoor we straks met een taart van gebakken peren zitten.

Verkeerde ingrediënten
Bij LA gaat het al mis bij de inkoop van ingrediënten (de mer, de mkba). Vervolgens zijn ze verkeerd gemengd (ministerie en Schiphol treden op als één ingrediënt) en zijn er zelfs ingrediënten vergeten (de omwonenden).

Nu zelfs het bakken verkeerd lijkt te gaan (de aanstaande afkeuring door de EU van de verveersverdelingsregel), is LA een taartje aan het worden dat we maar het beste zo snel mogelijk in de vuilnisbak gooien.

Luister hier het interview met Hanne Buis. En huiver.

Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten
  1. karin

    Lelystad airport bakt er niets van!

Geef een reactie

Translate