Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Algemeen

Hulp gevraagd: data bouwprojecten Schiphol

0
(0)

SchipholWatch is benaderd door een advocatencollectief dat een rechtszaak voorbereidt tegen Schiphol op basis van de uitstoot van stikstofverbindingen. Zij willen graag alle bouwprojecten van de luchthaven in kaart brengen.

Deel op XDeel op Linkedin

Bouwproject op Schiphol (foto: schiphol.nl)

Wij vragen onze lezers dan ook graag om kennis die u hierover heeft te delen met ons. Bij voorbeeld via een reactie onder dit artikel (openbaar) of via een e-mail aan [email protected] (wordt alleen gedeeld met de advocaten).

Het collectief ondervindt op dit moment problemen met de Gemeente Haarlemmermeer. Bij de Schiphol-gemeente zijn afschriften van alle bouwvergunningen opgevraagd, maar deze worden vooralsnog niet verstrekt.

Banen, pieren, kantoren, parkeergarages, wegen
De advocaten zijn op zoek naar alle datums ná 1994 van projecten van Schiphol. Dat kunnen complete startbanen zijn (zoals de Polderbaan), aanlegpieren zoals de H-pier uit 2005 of rijbanen als Tango, maar ook kantoorgebouwen of parkeergarages. Alles wat Schiphol sinds 1994 heeft gebouwd.

Gezocht wordt naar diverse data: de datum van start van een project, de datum van oplevering en de datum van ingebruikneming.

Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten

Geef een reactie

Translate