Hulp gevraagd: data bouwprojecten Schiphol

SchipholWatch is benaderd door een advocatencollectief dat een rechtszaak voorbereidt tegen Schiphol op basis van de uitstoot van stikstofverbindingen. Zij willen graag alle bouwprojecten van de luchthaven in kaart brengen.

Bouwproject op Schiphol (foto: schiphol.nl)

Wij vragen onze lezers dan ook graag om kennis die u hierover heeft te delen met ons. Bij voorbeeld via een reactie onder dit artikel (openbaar) of via een e-mail aan info@nullschipholwatch.nl (wordt alleen gedeeld met de advocaten).

Het collectief ondervindt op dit moment problemen met de Gemeente Haarlemmermeer. Bij de Schiphol-gemeente zijn afschriften van alle bouwvergunningen opgevraagd, maar deze worden vooralsnog niet verstrekt.

Banen, pieren, kantoren, parkeergarages, wegen
De advocaten zijn op zoek naar alle datums ná 1994 van projecten van Schiphol. Dat kunnen complete startbanen zijn (zoals de Polderbaan), aanlegpieren zoals de H-pier uit 2005 of rijbanen als Tango, maar ook kantoorgebouwen of parkeergarages. Alles wat Schiphol sinds 1994 heeft gebouwd.

Gezocht wordt naar diverse data: de datum van start van een project, de datum van oplevering en de datum van ingebruikneming.

Wat vond u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

Jammer dat dit artikel niet zo interessant was voor u!

Help ons het artikel verbeteren.

Wilt u aangeven hoe we het stuk kunnen verbeteren? Als u antwoord wilt, laat dan ook uw e-mail adres achter.

6 antwoorden op “Hulp gevraagd: data bouwprojecten Schiphol”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *