Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Algemeen

Tussenstand petitie: 5.820 ondertekeningen

0
(0)

Op de zesde dag van de petitie tegen verdere groei van Schiphol, staat de teller op 5.820 ondertekeningen.

Deel op XDeel op Linkedin

Screenprint petities.nl

We kunnen alle hulp gebruiken om de petitie tot een echt succes te maken. We mikken op minstens 50.000 mensen die de petitie ondertekenen.

Deel de petitie dan ook zoveel mogelijk op uw sociale media, op Twitter, Facebook, Whatsapp, Instagram en wat u maar kunt bedenken. Niet alleen op uw persoonlijke pagina, maar ook in buurtgroepen, op pagina’s van uw woonplaats of in het lokale suffertje.

De petitie loopt tot 1 januari 2020. Bij voldoende ondertekeningen gaan we alle handtekeningen in Den Haag aanbieden aan verantwoordelijk minister Cora van Nieuwenhuizen en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid.

Heeft u nog niet getekend? Doe dit dan snel op https://petities.nl/petitions/nee-tegen-groei-van-schiphol.

Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten
  1. Miriam Wesselink

    Het is misdadig om Schiphol, wat nu al zo veel CO2 uitstoot, willens en wetens te laten groeien, ‘voor de economie’. Als het klimaat 2 of meer graden opwarmt, IS er op een gegeven moment geen economie meer!

  2. Laurens

    Misschien kan iemand met contacten in Hilversum dit onder de aandacht brengen!? Als deze petitie ergens in het nieuws komt dan kan het hard gaan.

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd, maar wel gebruikt om een bevestigingslink te sturen. Zonder geldig e-mail adres ontvangt u deze link uiteraard niet. Na bevestiging wordt uw reactie geplaatst.

Translate