Nieuwe promo StayGrounded

StayGrounded heeft een nieuwe video gemaakt in de strijd tegen de luchtvaartgroei.

Wat vond u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

Jammer dat dit artikel niet zo interessant was voor u!

Help ons het artikel verbeteren.

Wilt u aangeven hoe we het stuk kunnen verbeteren? Als u antwoord wilt, laat dan ook uw e-mail adres achter.

2 antwoorden op “Nieuwe promo StayGrounded”

  1. Ik vind het heel goed dat er aandacht komt voor de vliegtuigoverlast, maar ik zet mijn vraag tekens of het niet het verplaatsen van het probleem als Schiphol naar zee gaat, de mensen aan de kust zullen dan meer overlast krijgen. Ik kan mij niet voorstellen dat ze het vliegveld tientallen km’ers in zee gaan maken i.v.m. de kosten in dieper water. Het klimaatprobleeem en fijnstof zullen er niet minder om worden. Dan hebben we het nog niet over kerosinelozingen, de-icing en vervuild bluswater. Het beste is om op krimp in te zetten i.p.v groei op zee. Bij minder vluchten kunnen de meest overlast gevende banen ook echt worden ontlast.

    1. Minder vliegen is natuurlijk beter voor het milieu, echter zijn wij al blij als de overlast in de omgeving van Schiphol minder wordt, of beter nog, ophoudt te bestaan. Dat heeft onze prioriteit. Er is echter veel voor te zeggen om verder te gaan, maar wij hebben die ambitie niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *