Londen, Dublin en München populairste routes

“De populairste routes die in de zomervakantie vanuit Schiphol gevlogen werden, gingen allemaal naar Europese steden. Londen Heahtrow was de populairste bestemming met ruim 1.000 vluchten. Op de tweede en derde plek staan respectievelijk Dublin en München. In de top 10 van populairste routes staan na bovengenoemde steden ook nog Barcelona Airport, Copenhagen Kastrup, Paris Charles de Gaulle, Manchester International, Frankfurt International, Zürich en London Gatwick”, aldus de website Upinthesky.nl.

De populairste bestemmingen zijn dus vrijwel allemaal routes die met de trein goed te doen zouden moeten zijn. Daar ligt een flinke taak voor de spoorwegen.

Wat zou het voor Schiphol een ruimte opleveren als meer mensen de trein pakken. Veelgehoord tegenargument: “Te duur”. Wanneer zet de regering nu eens stappen?

Populairste Nederlandse vliegroutes van afgelopen zomer – Up in the Sky

In totaal verwerkten de drie grootste Nederlandse luchthavens van 7 juli tot en met 2 september ongeveer 45.000 vluchten. AirHelp zocht uit welke vluchten vanuit Nederland het meest populair waren. Schiphol De populairste routes die in de zomervakantie vanuit Schiphol gevlogen werden, gingen allemaal naar Europese steden.

Wat vond u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

Jammer dat dit artikel niet zo interessant was voor u!

Help ons het artikel verbeteren.

Wilt u aangeven hoe we het stuk kunnen verbeteren? Als u antwoord wilt, laat dan ook uw e-mail adres achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *