Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Algemeen

Londen, Dublin en München populairste routes

0
(0)

“De populairste routes die in de zomervakantie vanuit Schiphol gevlogen werden, gingen allemaal naar Europese steden. Londen Heahtrow was de populairste bestemming met ruim 1.000 vluchten. Op de tweede en derde plek staan respectievelijk Dublin en München. In de top 10 van populairste routes staan na bovengenoemde steden ook nog Barcelona Airport, Copenhagen Kastrup, Paris Charles de Gaulle, Manchester International, Frankfurt International, Zürich en London Gatwick”, aldus de website Upinthesky.nl.

De populairste bestemmingen zijn dus vrijwel allemaal routes die met de trein goed te doen zouden moeten zijn. Daar ligt een flinke taak voor de spoorwegen.

Wat zou het voor Schiphol een ruimte opleveren als meer mensen de trein pakken. Veelgehoord tegenargument: “Te duur”. Wanneer zet de regering nu eens stappen?

https://via.schipholwatch.nl/kduf45
Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd, maar wel gebruikt om een bevestigingslink te sturen. Zonder geldig e-mail adres ontvangt u deze link uiteraard niet. Na bevestiging wordt uw reactie geplaatst.

Translate