Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Algemeen

For the record

0
(0)

Wethouder Gordon moet zich op Twitter verdedigen voor vliegreis – RTVA

AMSTELVEEN – Duurzaamheid-wethouder Floortje Gordon (D66) heeft zich op Twitter verdedigd tegenover het anonieme account @Schipholwatch dat haar op de vingers tikte over een vliegreis naar IJsland. Gordon was niet onder indruk: ,, Aanrader! IJsland is een heel duurzaam land! Daarnaast wordt Amstelveen níet duurzamer als ik m’n gezin zomervakantie ontzeg, maar wél door goed …

Duurzaamheidswethouder Amstelveen: ‘Niet vliegen voor óns geen optie’

De Amstelveense wethouder Floortje Gordon (Duurzaamheid) is op Twitter in een discussie over haar vliegreis naar IJsland beland. Ze zegt dat niet vliegen ‘geen optie’ is. Het anonieme twitteraccount SchipholWatch, wat protesteert tegen uitbreiding van de luchthaven, begon de discussie nadat de D66-wethouder een foto van het strand op IJsland plaatste.

Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten

Geef een reactie

Translate