Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Algemeen

‘Vliegtax levert geen milieuwinst op’

0
(0)

Dat zegt althans verladersorganisatie Evofenedex (“wij van WC-eend”). “Wij hebben aangegeven alleen de Europese variant te ondersteunen om zo het gelijke speelveld binnen Europa in stand te houden”, stelt Evofenedex. ”Een nationale belasting zorgt slechts voor een verschuiving van vliegbewegingen naar het buitenland en levert volgens onderzoek van CE Delft ook amper milieuwinst op.”

‘Nationale vliegbelasting levert geen milieuwinst op’

DEN HAAG – Een nationale belasting op luchtvaart levert geen milieuwinst op. Dat stelt Evofenedex, de belangenbehartiger van de logistieke sector, naar aanleiding van een consultatie van het ministerie van Financiën over een belasting op luchtvaart. De organisatie ziet meer in een Europese luchtvaartbelasting.

Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten

Geef een reactie

Translate