Oproep: stuur massaal overlastfilmpjes aan Schiphol!

In het plaatselijke suffertje van Heemskerk zegt Schiphol op zoek te zijn naar filmpjes voor zijn Youtube-kanaal. U kunt uw filmpjes Whatsappen aan 0683 166 811. Of mailen aan schipholambassadeurs@nullschiphol.nl.

Foto: F4N via Twitter (klik op de foto voor een leesbare versie)

Wij zeggen: doen! Stuur massaal uw filmpjes van de enorme overlast door het vliegverkeer naar én het telefoonnummer én het e-mail adres. Kleine moeite, groot plezier.

Kinderen
De actie van Schiphol is gericht op kinderen. Zij worden aangemoedigd om een filmpje te sturen waarin zij een vraag stellen over het vliegveld.

Filmpjes moeten worden gestuurd inclusief de naam van het kind, de leeftijd, postcode en het e-mail adres. Ook vraagt het bedrijf onbeschaamd naar het e-mail adres van de ouders. Dat hoeft u natuurlijk niet te doen: het verzenden van een of meerdere filmpjes van vliegverkeer dat uw leefomgeving verpesten volstaat.

Beschikt u zelf niet over videomateriaal, maar wilt u wel deelnemen aan deze actie, download dan een of meerdere filmpjes vanaf ons Youtube-kanaal en stuur die door naar Schiphol. Of download hier videomateriaal.

Tot zondag aanstaande
De actie loopt slechts tot komende zondag 30 augustus. Dus maak haast met het opsturen van uw filmpjes en maak Benschop gek met terabytes aan videomateriaal over de dagelijkse overlast.

Wat vond u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

Jammer dat dit artikel niet zo interessant was voor u!

Help ons het artikel verbeteren.

Wilt u aangeven hoe we het stuk kunnen verbeteren?

Eén antwoord op “Oproep: stuur massaal overlastfilmpjes aan Schiphol!”

  1. Zowel KLM als Schiphol worden geleid door criminelen die ,gesteund door gewetenloze VVD’ers, zich niets gelegen laten liggen aan milieu en omwonenden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *