Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Column

Beste Nederlander

Cartoon door Ava

0
(0)

Wij zijn nu vooral bezig met overleven en we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met elkaar.

Deel op XDeel op Linkedin

Niet alleen applaudisseren wij voor onze nieuwe helden in de zorg, maar we proberen ook onze ondernemers te steunen in deze zware tijd. En we doen hierbij met succes een beroep op elkaars verantwoordelijkheidsgevoel en maken geen misbruik van steunmaatregelingen.

Hulde aan Nederland!

Valt het u daarom niet op dat er één partij in Nederland is waarvoor andere regels gelden? Inderdaad, ik heb het hier over de KLM. Opnieuw moet de staat ingrijpen om dit bedrijf de hand boven het hoofd te houden en wordt er alvast € 4.000.000.000,00 gereserveerd.

Maar is dit wel terecht en heeft u zich al afgevraagd wat er zou gebeuren als deze steun juist niet wordt gegeven? Merkwaardig genoeg roept het stellen van deze vraag heftige emoties op – we laten onze nationale blauwe trots, de koninklijke zwaan, toch niet zomaar vallen?

Ik vind dat de KLM helemaal geen recht heeft op belastinggeld en ik ben al helemaal niet trots op deze plofkip.

Daarom heb ik de volgende brieven aan de burger, de KLM en de overheid geschreven en deze wil ik u natuurlijk niet onthouden. Veel lees- en kijkplezier!

Tot slot, voor degenen die graag willen weten wie ik ben: Bedankt voor uw interesse. Het streelt mijn ego. Maar beoordeel liever mijn boodschap.

Alvast bedankt voor uw aandacht en graag tot ziens,

Ava

Deze weken publiceert SchipholWatch een aantal open brieven van onze nieuwe columnist Ava. De brieven spreken verschillende groepen aan in onze samenleving die te maken hebben met de luchtvaartsector: burgers, KLM-ers, politici, et cetera. Alvast meer lezen?

Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten
  1. Ad

    Ik ga er van uit dat onze Ava eerst zelf heeft geholpen om onze belastingbetalerspot te vullen, alvorens het te wagen (weer) een beroep te doen op steun uit die pot. Zoals die KLM plofkip doet.
    Beste Ava, voorlopig ben je verzekerd van mijn steun.

Geef een reactie

Translate