Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Actie

SchipholWatch Originals steunen de strijd

0
(0)

Via het Duitse bedrijf Spreadshirt hebben we voortaan een eigen shop met SchipholWatch Originals (t-shirts en accessoires). Van iedere aankoop komt 2 euro in onze kas terecht.

Deel op XDeel op Linkedin

Door een t-shirt of ander product te kopen laat u niet alleen aan anderen zien genoeg te hebben van de ongeremde groei van Schiphol, maar steunt u tegelijkertijd onze activiteiten.

In de shop vindt u t-shirts, hoodies, tassen, mokken en zelfs keukenschorten, naar keuze met alleen logo of met de slogan #Schiphol – krimpen of verhuizen! U kunt zelfs het design aanpassen met bij voorbeeld een eigen spreuk onder het logo via de knop ‘Personaliseren’.

Activiteiten uitbreiden
In het nieuwe jaar willen we onze activiteiten uitbreiden, onder meer met een nieuwe app voor het meten van vlieglawaai met een goedkope Raspberry PI-computer en het intensiveren van contacten met politiek en media door het opzetten van de burgerlobby.

Ook willen we graag andere actiegroepen ondersteunen in hun activiteiten, zoals het onderzoek naar sjoemelcijfers uit de vliegsector of het voeren van rechtszaken tegen Schiphol en de overheid – alles gericht op het stoppen van de groei op de huidige locatie.

Daarnaast doen we ons best om, samen met groepen als Greenpeace en Extinction Rebellion, te komen tot wekelijkse terugkerende demonstraties op Schiphol.

Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten

Geef een reactie

Translate