SchipholWatch Originals steunen de strijd

Via het Duitse bedrijf Spreadshirt hebben we voortaan een eigen shop met SchipholWatch Originals (t-shirts en accessoires). Van iedere aankoop komt 2 euro in onze kas terecht.

Originals by SchipholWatch

Door een t-shirt of ander product te kopen laat u niet alleen aan anderen zien genoeg te hebben van de ongeremde groei van Schiphol, maar steunt u tegelijkertijd onze activiteiten.

In de shop vindt u t-shirts, hoodies, tassen, mokken en zelfs keukenschorten, naar keuze met alleen logo of met de slogan #Schiphol – krimpen of verhuizen! U kunt zelfs het design aanpassen met bij voorbeeld een eigen spreuk onder het logo via de knop ‘Personaliseren’.

Activiteiten uitbreiden
In het nieuwe jaar willen we onze activiteiten uitbreiden, onder meer met een nieuwe app voor het meten van vlieglawaai met een goedkope Raspberry PI-computer en het intensiveren van contacten met politiek en media door het opzetten van de burgerlobby.

Ook willen we graag andere actiegroepen ondersteunen in hun activiteiten, zoals het onderzoek naar sjoemelcijfers uit de vliegsector of het voeren van rechtszaken tegen Schiphol en de overheid – alles gericht op het stoppen van de groei op de huidige locatie.

Daarnaast doen we ons best om, samen met groepen als Greenpeace en Extinction Rebellion, te komen tot wekelijkse terugkerende demonstraties op Schiphol.

Wat vond u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

Jammer dat dit artikel niet zo interessant was voor u!

Help ons het artikel verbeteren.

Wilt u aangeven hoe we het stuk kunnen verbeteren? Als u antwoord wilt, laat dan ook uw e-mail adres achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *