Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Cursus schiphollen

Les 17 uit de cursus schiphollen: Fijnstof

0
(0)

Er zijn meer soorten uitstoot dan alleen CO2. Het zal u niet ontgaan zijn dat stikstof best wel een probleempje gaat worden in ons overvolle landje, met al die boeren met tractoren in Den Haag.

Deel op XDeel op Linkedin

Foto: Spencer Pugh via Unsplash

Jammer dat ze niet even een tussenstop gemaakt hebben bij onze nationale luchthaven! Miscchien komt dit nog, sommige protestborden lieten dit een beetje doorschemeren.

Maar ook de hele kleine deeltjes krijgen steeds meer aandacht en dat is niet onterecht. Ze komen letterlijk overal voor en blijken veel schadelijker dan aanvankelijk werd gedacht.

Creatief
De vliegsector die inzet op groei moet dan ook heel creatief te werk gaan om hier een ‘uitdaging’ of ‘kans’ van te maken.

Ook bij dit onderwerp is het dus belangrijk een beetje mee te huilen met de wolven in het bos.

Beloof een uitgebreid onderzoek hiernaar waarvan de resultaten over enkele jaren bekend zullen worden gemaakt. Dan zijn namelijk de beslissingen voor verdere groei al doorgedrukt, en wellicht is men het vergeten.

Deze tactiek kan natuurlijk ook worden toegepast op stikstof. Veel meer onderzoek beloven en tijdrekken en vervolgens niets doen, zo luidt het devies!

Alvast meer lezen? Bezoek de weblog van ir Bob van Marlen!

Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten
  1. Apatische volksverlakkerij

    Dit is al jaren de tactiek met een enorme achteruitgang tot gevolg op alle sociale vlakken van de maatschappij. Bovendien dient men zijn tijd uit om de kiezers te kunnen paaien bij de volgende verkiezingen en niet ‘afgerekend’ te worden op onpopulaire maatregelen. Vorige periode was dat de hypotheek rente aftrek die niet afgeschaft zou worden door de VVD. Nu zijn het de maatregelen voor temperatuur verlaging/afkoeling die niet genomen worden.

Geef een reactie

Translate