Les 4 uit de cursus schiphollen: Voorherrie

Een korte les ditmaal, maar niet minder waar. Als u de laatste tijd meer vliegtuigherrie hoort, pas dan op, u kunt in een nieuw te belasten gebied wonen. Onthoud deze raad: het wordt alleen maar erger!

Illustratie: aircraft noise sources door NLR

Begin al enkele jaren voor de nieuwe baan of nieuw vliegveld er is om de omgeving ervan extra te belasten met vliegtuiggeluid door wijzigingen in vliegroutes en -hoogten, dan is de verontwaardiging minder groot door ‘gewenning’.

Noem dit bij klachten experimenten met een tijdelijk karakter.

Alvast meer lezen? Bezoek de weblog van ir Bob van Marlen!

Dit artikel is 386 keer gelezen

Eén antwoord op “Les 4 uit de cursus schiphollen: Voorherrie”

  1. Voorherrie: Zou dit de formule van Schiphol zijn om groei te “verdienen”?
    Het over langere afstand laag aanvliegen is het gevolge van capaciteitsproblemen – zegt men. In de toekomst ermee stoppen zou de oplossing kunnen zijn om capaciteitsuitbreiding weer mogelijk te maken.

    Truc 4 maar dan in een nieuw jasje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *