Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Cursus schiphollen

Les 4 uit de cursus schiphollen: Voorherrie

0
(0)

Een korte les ditmaal, maar niet minder waar. Als u de laatste tijd meer vliegtuigherrie hoort, pas dan op, u kunt in een nieuw te belasten gebied wonen. Onthoud deze raad: het wordt alleen maar erger!

Deel op XDeel op Linkedin

Illustratie: aircraft noise sources door NLR

Begin al enkele jaren voor de nieuwe baan of nieuw vliegveld er is om de omgeving ervan extra te belasten met vliegtuiggeluid door wijzigingen in vliegroutes en -hoogten, dan is de verontwaardiging minder groot door ‘gewenning’.

Noem dit bij klachten experimenten met een tijdelijk karakter.

Alvast meer lezen? Bezoek de weblog van ir Bob van Marlen!

Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten
  1. participant

    Voorherrie: Zou dit de formule van Schiphol zijn om groei te “verdienen”?
    Het over langere afstand laag aanvliegen is het gevolge van capaciteitsproblemen – zegt men. In de toekomst ermee stoppen zou de oplossing kunnen zijn om capaciteitsuitbreiding weer mogelijk te maken.

    Truc 4 maar dan in een nieuw jasje

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd, maar wel gebruikt om een bevestigingslink te sturen. Zonder geldig e-mail adres ontvangt u deze link uiteraard niet. Na bevestiging wordt uw reactie geplaatst.

Translate