Open brief aan Dick Benschot

Deze open brief schreven wij op 16 mei jl aan de nieuwe baas van Schiphol. We plaatsen de brief nogmaals om deze site compleet te houden. Wij ontvingen overigens een keurig doch kort en nietszeggend antwoord van Benschot.

SchipholWatch

Geachte heer Benschop, Een dag na het luchtvaartdebat in onze Tweede Kamer moeten we concluderen verbaasd te staan en teleurgesteld te zijn over de uitkomsten. Terwijl hier in Amstelveen iedere drie…

En zijn antwoord:

Dick Benschop on Twitter

@SchipholWatch Tweede Kamer heeft gevraagd om opnieuw naar mogelijkheid van Schiphol op zee te kijken. Lijkt mij inderdaad belangrijk dit te doen. Welke toekomstbeelden zijn er wel of niet mogelijk? Met hartelijke groet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *