Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Bewoners

Ontvang het laatste nieuws het eerst

0
(0)

Om de actualiteit zoveel mogelijk te dienen, hebben we een Telegram-kanaal geopend. Via de link https://t.me/schipholwatch kunt u zich gratis abonneren.

Deel op XDeel op Linkedin

Ontwikkelingen in de luchtvaartsector gaan vaak tergend traag, maar soms ook razendsnel. Zoals afgelopen week, toen bleek dat een belangrijke stemming in de Eerste Kamer dezelfde middag zou plaatsvinden als het luiden van de noodklok door actiegroep SATL.

Wij waren toen bijna te laat met ons bericht hierover, maar konden het nog juist voor de stemming aan de grote klok hangen.

Veel van onze lezers werden helaas niet tijdig bereikt met dat bericht, temeer omdat onze nieuwsbrief maar maximaal eenmaal per dag wordt verstuurd rond 8 uur ‘s avonds.

Wat is Telegram?
Voor volgers die altijd op de hoogte willen zijn van de laatste ontwikkelingen is het Telegram-kanaal bedoeld. Telegram is een app die vergelijkbaar is met Whatsapp, maar de extra mogelijkheid biedt om naast chatgroepen ook kanalen in te richten.

De app is op een veelheid aan platforms te gebruiken. Natuurlijk op de iPhone of Android-smartphone, maar ook op uw pc of tablet.

Nieuwsdienst
Het nieuwe kanaal zetten we in als een soort nieuwsdienst. Het is nadrukkelijk géén chatgroep. U ontvangt steeds een berichtje als wij een nieuw artikel publiceren op deze site of als er zich een zeer belangrijk nieuwsfeit voordoet. We zijn terughoudend in het aantal berichten dat we publiceren in dit kanaal.

Opzeggen is ook heel eenvoudig: u verlaat dan het kanaal en u ontvangt geen verdere berichtjes meer van ons via Telegram.

Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten

Geef een reactie

Translate