Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Algemeen

Val Schiphol lastig met gratis sms

0
(0)

Greenpeace heeft een mooie actie lopen. Door een webformulier in te vullen, kunt u gratis Schiphol lastigvallen met de boodschap eindelijk eens af te komen met een klimaatplan.

Deel op XDeel op Linkedin

Stuur Schiphol een gratis SMS (illustratie: greenpeace.org)

Met een paar klikken van de muis wordt een boodschap gestuurd aan een willekeurige telefoon op Schiphol. De SMS wordt vervolgens voorgelezen aan degene die de telefoon opneemt.

De boodschap luidt: “Hallo, met Max! We zitten midden in een klimaatcrisis, maar Schiphol wil nóg meer groeien en vervuilen. Dit kan echt niet. Daarom doe ik mee met deze actie van Greenpeace. Komen jullie snel met een klimaatplan?!”

Greenpeace heeft ervoor gezorgd dat de sms gratis wordt verstuurd. De actie houdt willekeurige Schiphol-medewerkers een tijdje af van hun vervuilende en overlastgevende werk.

Eigen nummer
Voor de actie is het nodig uw eigen 06-nummer op te geven, zodat het systeem van Greenpeace de boodschap namens dat nummer kan versturen.

Uw nummer wordt uitdrukkelijk niet gedeeld met Schiphol of andere luchtvaartdrammers, zo belooft Greenpeace.

Door uw eigen nummer te gebruiken wordt wel voorkomen dat de luchthaven één afzender kan blokkeren op zijn telefooncentrale om zo de actie te frustreren.

Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten

Geef een reactie

Translate