Vertel uw eigen verhaal met hashtag #schipholtour

Een VVD-wethouder van Schiphol-gemeente Haarlemmermeer houdt een promotietour voor de luchthaven, waarin hij vooral mensen aan het woord laat die er positief over zijn. Hij vergezelt zijn tweets van de hashtag #schipholtour. Aan onze lezers en volgers de vraag: schrijf ook úw verhaal over uw ervaring met Schiphol met deze zelfde hashtag.

Foto: Linkedin-profiel

Door de hashtag te gebruiken in uw tweets, ontstaat hopelijk een evenwichtiger beeld na alle uitbundige tweets die deze Jurgen Nobel de wereld in slingert.

Voor u een mooie mogelijkheid ook de andere kant van de zaak – de overmatige overlast en de vervuiling van uw woonomgeving – onder de aandacht te brengen.

Jurgen Nobel on Twitter

Op bezoek bij Atilay Uslu, de baas van @corendon. “Ik woon zelf in Beinsdorp en de vliegtuigen komen recht over mijn huis. Ik heb er echter geen last van. Ik slaap goed en sta elke dag om zes uur op.” #schipholtour

Jurgen Nobel on Twitter

Thijs Wempe en Sjoukje van Schoten uit Spaarndam zagen vooral voordelen van een luchthaven @Schiphol in de buurt. “Beetje geluid hoort erbij.” #schipholtour

Jurgen Nobel on Twitter

Op het @ROCAirport gingen scholieren met elkaar in debat over de stelling “@Schiphol moet groeien op land” #schipholtour

Wij zeggen: hoog tijd voor een tegengeluid!

Eén antwoord op “Vertel uw eigen verhaal met hashtag #schipholtour”

  1. Een gehinderde,
    De luchthaven Schiphol blijft binnen de normen voor het totale volume geluid??? WTF!?! Hoe leg je dat die honderduizenden gehinderen uit??? Hoe, met wie en voor wie zijn deze normen vastgesteld? De normen gelden voor een gemiddelde mens ofzo? Alsof we allemaal uit hetzelfde hout zijn gesneden, exact hetzelfde zijn, met dezelfde dag- en nachtritmes, hobbies, leefstijl, emoties, karakter, gehoor, passies,…. Klopt, we zitten allemaal graag binnen, met ramen en deuren gesloten, een koptelefoon op ons hoofd en communiceren alleen nog met gebarentaal en in de nacht dragen we fijne oordopjes voor een heerlijke lange nachtrust. Tja…Schiphol voldoet aan de normen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *