Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Algemeen

Omgevingsraad woest over uitkoopplannen Aalsmeer

0
(0)

Gesprekken tussen Schiphol en Aalsmeer ‘onhandig’, zegt Omgevingsraad

Matt Poelmans van de Omgevingsraad Schiphol noemt de actie van de gemeente Aalsmeer om solo in onderhandeling te gaan over het uitkopen van bewoners rondom Schiphol ‘onhandig’. Dat vertelt hij telefonisch aan NH Nieuws. Gisteren werd bekend dat Schiphol en de gemeente in onderhandeling zijn om omwonenden die gebukt gaan onder de geluidsoverlast uit te kopen.

Met een kleine nuancering van de Omgevingsraad:

No Title

“Onhandig” is toch wat anders dan “woest”. We zijn het eens over financiële compensatie bij ernstige hinder. Er is ook voldoende geld bij de Stichting Leefomgeving Schiphol, maar dat wordt verkeerd besteed. Probleem SLS oplossen in advies @Omgevingsraad over @Schiphol na 2020

Steunt u ons werk? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten

Geef een reactie

Translate