Omgevingsraad woest over uitkoopplannen Aalsmeer

Gesprekken tussen Schiphol en Aalsmeer ‘onhandig’, zegt Omgevingsraad

AALSMEER – Matt Poelmans van de Omgevingsraad Schiphol noemt de actie van de gemeente Aalsmeer om solo in onderhandeling te gaan over het uitkopen van bewoners rondom Schiphol ‘onhandig’. Dat vertelt hij telefonisch aan NH Nieuws. Gisteren werd bekend dat Schiphol en de gemeente in onderhandeling zijn om omwonenden die gebukt gaan onder de geluidsoverlast uit te kopen.

Met een kleine nuancering van de Omgevingsraad:

ORSbewoners on Twitter

@SchipholWatch “Onhandig” is toch wat anders dan “woest”. We zijn het eens over financiële compensatie bij ernstige hinder. Er is ook voldoende geld bij de Stichting Leefomgeving Schiphol, maar dat wordt verkeerd besteed. Probleem SLS oplossen in advies @Omgevingsraad over @Schiphol na 2020

Wat vond u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

Jammer dat dit artikel niet zo interessant was voor u!

Help ons het artikel verbeteren.

Wilt u aangeven hoe we het stuk kunnen verbeteren? Als u antwoord wilt, laat dan ook uw e-mail adres achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *