Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Actie

SchipholWatch wint publieksprijs voor duurzaamheid

website Awards voor Duurzaamheid

De website awardsvoorduurzaamheid.nl

4.8
(105)

Dankzij 1329 stemmen heeft SchipholWatch gisteren een Award voor Duurzaamheid gewonnen met een gemiddelde waardering van 9,27. Het Voedselpark Amsterdam kreeg met 9,78 de hoogste waardering van de deelnemers.

Deel op XDeel op Linkedin

De prijzen worden op 16 januari 2024 uitgereikt tijdens de Big Improvement Day in het Circustheater te Scheveningen. Tijdens deze dag worden mensen uit meedere sectoren bijeengebracht in de hoop op verfrissende ideeën.

SchipholWatch won de award in de categorie ‘voorkomen, preventie en duurzame alternatieven‘. Op nummer twee eindigde het intiatief 52 Weken Duurzaam, op drie Drentse Voedselbossen.

Voorzitter Alfred Blokhuizen van SchipholWatch is content met de waardering van het publiek. “Als stichting zetten we ons volledig in om de leefomgeving van honderdduizenden mensen te verbeteren die wonen rond vliegvelden. Het is geweldig om te zien dat deze inzet zo gewaardeerd wordt.”

Blokhuizen dankt alle stemmers voor de moeite die zij namen om de stichting bovenaan de ranglijst te krijgen.

Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 4.8 / 5. Aantal stemmen: 105

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten
 1. Bianca

  Mooi resultaat! Ik blijf jullie steunen vanaf de Veluwe! Hier bulderen de vliegtuigen ook laag over, dat klinkt hier ook ontzettend door naast de stilte, ben voor de Schiphol krimp, het is niet normaal meer wat jullie daar moeten slikken! Lelystad Airport voorgoed dicht en geen geld meer inpompen. Maastricht is net zo’n bodemloze put!

 2. JH

  Wrijf dit ook even onder de neuzen van het nieuwe kabinet. Dat ze eens grote stappen gaan nemen om ons uit deze slechte luchtkwaliteit te halen. Het gaat allemaal veel te langzaam daar in Den Haag.

  6
 3. Peter

  Prachtig resultaat. Nu de maar hopen dat dit geluid ook doordringt bij de politieke partijen!!

  10
 4. Chris

  Geweldig en zeer terecht deze waardering.
  Een kersje op de taart na deze prachtige klimaatmars door Amsterdam.

  9
 5. ad

  Superrr, Van harte gefeliciteerd met deze opsteker.
  Ik hoop dat de driehoek Schiphol – KLM – Overheid hier ook wijsheid uit haalt.

  14
 6. Rein Zunderdorp

  Heel terecht resultaat en mooi op de Big Improvement Day, waar altijd veel mensen uit het bedrijfsleven zijn en nieuwe ontwikkelingen centraal staan!

  17
 7. E.C. Lehr

  Gefeliciteerd, alle medewerkers van Schipholwatch voor uw jarenlange inzet en motivatie !! Een verdiende prijs, u wordt gehoord.

  34
 8. Bourree

  Van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat. Daarnaast geeft Schipholwatch vele mensen, die niet door anderen worden gehoord, hoop, steun en een klein streepje licht aan de horizon tegen een industrie die leefomgevingen bewust kapot maakt. Daarom is deze website en zijn voorzitter goud waard. Mijn waardering hiervoor is oneindig groot. Op naar een mooie toekomst voor de kinderen en kleinkinderen!

  64

Geef een reactie

Translate