Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Actie

Help ons onze stem luider te laten klinken

illustratie: Gerd Altmann via Pixabay

4.5
(18)

U kunt ons nu meehelpen om ons geluid luider te laten doorklinken. Dat kan door sympathisant van SchipholWatch te worden. Staat u achter onze doelstellingen (krimp luchtvaart), meldt u zich dan aan en geef extra kracht aan onze stem.

Deel op XDeel op Linkedin

Aanmelding kost niets, maar zorgt er wel voor dat de stem van SchipholWatch meer gewicht krijgt.

We zijn een club van enthousiaste vrijwilligers die klein wil blijven om snel te kunnen schakelen. We willen geen grote ledenorganisatie met bijbehorende vergadercultuur die ten koste gaat van de actievaardigheid.

We merken echter aan de vele reacties per e-mail, telefoon, op onze website en via sociale media dat SchipholWatch een stem geeft aan tal van mensen die ook genoeg hebben van de steeds maar groeiende overlast en vervuiling door de luchtvaartsector.

Om deze groep gehinderden een legitieme stem te geven in de discussie, bestaat er vanaf nu de mogelijkheid sympathisant te worden van SchipholWatch.

Ook voor eerlijke belastingen en minder geschiphol
Door aanmelding geeft u aan – om welke reden dan ook – te pleiten voor minder vliegverkeer en meer openheid en eerlijkheid in de discussie rond de luchtvaartsector. Voor eerlijke belastingen en minder uitzonderingen voor vliegtuigexploitanten en voor een gezondere leefomgeving zonder levensbedreigende ziekten, veroorzaakt door de herrie en uitstoot van vliegtuigen.

Het aanmelden kost niets en verplicht u tot niets. Het geeft ons en onze gesprekspartners slechts een beeld van de hoeveelheid mensen die te maken heeft met de negatieve gevolgen van de vliegvelden en hun gebruikers.

Uiteraard delen wij uw gegevens nooit en te nimmer met derden. We doen ons uiterste best de informatie veilig te bewaren. Dat gebeurt op een server in Nederland, die niet rechtstreeks via internet te benaderen is. De computer is voorzien van adequate beveiligingssoftware die dagelijks up-to-date wordt gehouden.

Fanatieke twitteraars
Met uw support kunnen we straks hopelijk met recht spreken voor en namens een groot aantal sympathisanten. Zodat bepaalde Kamerleden nooit meer kunnen stellen dat het protest tegen groeiend vliegverkeer slechts het werk is van een “paar fanatieke twitteraars”. En zodat gesprekspartners weten dat we niet alleen staan.

Na een eerste tweet over de nieuwe mogelijkheid om sympathisant te worden, meldden zich sinds gisteravond 20 uur al honderden mensen aan. Doet u ook mee?

Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 4.5 / 5. Aantal stemmen: 18

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten

Geef een reactie

Translate