Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Actie

Live-stream van het Protestival op uw eigen site

Greenpeace levert twee live streams vanaf het Protestival die actiegroepen kunnen tonen op hun eigen site (beeld: screenshot Youtube)

0
(0)

Omdat we weten dat ook collega-actiegroepen tegen de groei van de luchtvaart onze site wel eens bezoeken, geven wij hier een handleiding om de live-stream van het Protestival van Greenpeace op Schiphol op uw website te tonen.

Deel op XDeel op Linkedin

Komend weekend, 14 en 15 december, organiseert Greenpeace een grootschalig protest onder de noemer ‘Noodlanding voor het klimaat’ op het vliegveld. Greenpeace eist een klimaatplan van Schiphol dat wél hout snijdt. En verder gaat dan de greenwashing-uitspraken van directeur Dick Benschop.

De livestream van zaterdag 14 december start om 12:00 uur en duurt ongeveer 2 uur. De stream is te integreren in uw eigen site via de link https://youtu.be/8zD3YGp2FZA.

Op zondag wordt een uur lang uitgezonden vanaf ongeveer 12:45 uur. Die stream kunt u ’embedden’ via de link https://youtu.be/5-Nw9fW7p4o.

Ook op Facebook
Geen eigen website, maar wel een Facebook-pagina? Ook dan is het mogelijk de video live te laten streamen.

Ga hiervoor naar de Facebook-pagina van uw actiegroep, klik op ‘Instellingen’ en vervolgens in het linkermenu op ‘Crossposten’.

Begin in het veld ‘Pagina toevoegen’ te typen ‘Engage! TV (Dukdalfweg 34) en kies deze optie. Geef vervolgens aan dat Engage! TV live-video’s mag posten zonder verdere goedkeuring en klik op ‘Volgende’.

Dan verschijnt een scherm met een link. Kopieer deze link en verstuur deze aan [email protected], en klik op ‘Klaar’. De livestreams worden dan automatisch doorgeplaatst op de Facebook-pagina van uw actiegroep. Dit werkt niet op een persoonlijke pagina.

Niet vergeten
Vergeet niet de toestemming voor Engage! TV weer in te trekken nadat de uitzendingen hebben plaatsgevonden.

Onduidelijke uitleg? Klik hier voor de gedetailleerde uitleg door Greenpeace zelf.

Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten

Geef een reactie

Translate