Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Actie

Oproep: doe mee aan acties rond IATA2020 in Amsterdam

Foto: Alex Radelich op Unsplash

0
(0)

Van 21 tot en met 23 juni 2020 houdt vliegkoepel IATA haar jaarlijkse conferentie in Amsterdam. SchipholWatch wil gezamenlijk met andere belangenclubs van omwonenden en milieubeschermers acties organiseren rond dit vliegfestijn.

Deel op XDeel op Linkedin

Wil jij als individu of als vertegenwoordiger van een belangenvereniging van bij voorbeeld omwonenden of natuurbeschermers meedenken over ludieke of minder ludieke acties, laat het ons dan even weten via ons e-mail adres [email protected].

Online werkplek
Als er voldoende belangstelling bestaat, openen we een online plek waarin de deelnemers kunnen samenwerken. Ideeën kunnen spuien en bediscussiëren, voorbereidingen treffen en informatie uitwisselen.

Met de online werkplek willen we de samenwerking stimuleren en tegelijkertijd de noodzaak voor veelvuldig overleg wegnemen zodat deelnemers niet onnodig hoeven te reizen.

Wereldwijde media-aandacht
In eerste instantie denken we aan het formuleren van een thema voor de acties, het bedenken van middelen en het plannen van de uitvoering.

Het ultieme doel is om aandacht te vragen in wereldwijde media voor de waanzin van de immer groeiende luchtvaartindustrie, de overlast en milieuschade die deze aanricht en te pleiten voor beperkingen op het vliegverkeer.

Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten
  1. Fijn! Protestactie is bittere noodzaak vrees ik.

Geef een reactie

Translate