Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Bewoners

Vraagtekens bij petitie vóór Maastricht Airport

2.5
(4)

Een petitie op internet van voorstanders van verdere groei van het vliegveld in Zuid-Limburg wekt twijfels op door het grote aantal anonieme ondertekenaars.

Deel op XDeel op Linkedin

Omwonenden van de luchthaven vermoeden dat er veel meervoudigie ondertekeningen zijn uit dezelfde bron.

Rob Hoenen (a virus called humanity) 🦠👇🏾 on Twitter: “#Luchtverkeerslijder Duizenden handtekeningen voor groei #MAA@MST_airport Erg vreemd die explosie van ANONIEME voorstanders op https://t.co/CpAI6YPeK0 De tegenstanders zijn wel met naam en toenaam bekend… https://t.co/aToxXF2bpc / Twitter”

Luchtverkeerslijder Duizenden handtekeningen voor groei #MAA@MST_airport Erg vreemd die explosie van ANONIEME voorstanders op https://t.co/CpAI6YPeK0 De tegenstanders zijn wel met naam en toenaam bekend… https://t.co/aToxXF2bpc

De legitimiteit van de bewuste petitie zou hiermee onder druk komen te staan.

Reactie
Desgevraagd meldt Petities.nl dat de betrouwbaarheid doorgaans hoog is. “Frauderen is te arbeidsintensief. Er zijn zoveel leukere dingen om te doen op het internet.”

Gemiddeld is circa één derde van de ondertekenaars anoniem, aldus een woordvoerder van de site. “Dat heeft ook met de leeftijd te maken: jonge mensen ondertekenen vaker anoniem. Ouderen staan er juist op dat hun naam goed zichtbaar is onder de petitie.”

Interessant bericht? Overweeg aub een donatie via iDeal.

Wat vindt u van dit artikel?

Klik op een ster om het stuk te waarderen

Gemiddeld 2.5 / 5. Aantal stemmen: 4

Nog geen stemmen. Geef als eerste uw mening!

FavoriteLoadingSla dit artikel op in uw favorieten

Geef een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd, maar wel gebruikt om een bevestigingslink te sturen. Zonder geldig e-mail adres ontvangt u deze link uiteraard niet. Na bevestiging wordt uw reactie geplaatst.

Translate