Goed om te weten: bedrijven met kiloknaller vliegtickets

Onderstaande bedrijven gebruiken goedkope vliegtickets om hun commerciƫle belangen veilig te stellen. Tips voor uitbreiding van deze lijst? Mail info@nullschipholwatch.nl. Zodat u als consument een weloverwogen keuze kunt maken.

Hema met kiloknallertickets “inclusief CO2-neutrale vlucht”. Over grootaandeelhouder Marcel Boekhoorn schrijft Sprout: “Bij Boekhoorn kun je er niet van op aan dat hij verantwoord onderneemt. Je kunt erop rekenen dat hij opkomt voor zijn naasten, maar hij voelt zich niet per se verantwoordelijk voor de rest van de mensheid en de wereld.

Pensioenfonds PGGM stapt in vliegtuiglease (geen kiloknaller tickets, maar het zogenaamd duurzaam beleggende pensioenfonds steekt wel veel geld in de luchtvaart)

NUeconomie on Twitter

Pensioenbeheerder PGGM neemt belang in vliegtuigleasebedrijf https://t.co/VLLAAUZ6Cp

Bankgiroloterij verloot tickets naar New York City

Restaurant La Place van de Jumbo-supermarkten

Biermerk Kornuit (Grolsch)

Kritiek op biermerk Kornuit na actie met gratis vliegtickets

Deel dit artikel: Een actie met gratis vliegtickets is biermerk Kornuit op een storm van kritiek op social media komen te staan. Het merk uit de stal van brouwerij Grolsch geeft een tweede vliegticket weg bij aankoop van twee kratten Kornuit. Deelnemers kunnen daarmee vervolgens vliegen naar Berlijn, Milaan, Madrid, Parijs, Dublin of Londen.

Damesblad Libelle

SchipholWatch on Twitter

Voor 9 euro vliegen. En het dan gek vinden dat steeds meer mensen restricties eisen. https://t.co/cfZbKXoxY7

Drogisterij Kruidvat

Kruidvat wordt kruitvat

Boodschappenparadijs Albert Heijn

Inge Verhoef on Twitter

Even naar Praag vliegen om een weekendje te shoppen, dat kan toch echt niet meer?!? @albertheijn @urgenda #klimaatzaak @NatuurenMilieu

Tips? Mail info@nullschipholwatch.nl!