Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Goed om te weten: bedrijven met kiloknaller vliegtickets

Onderstaande bedrijven gebruiken goedkope vliegtickets om hun commerciële belangen veilig te stellen. Tips voor uitbreiding van deze lijst? Mail [email protected]. Zodat u als consument een weloverwogen keuze kunt maken.

Deel op XDeel op Linkedin

Hema met kiloknallertickets “inclusief CO2-neutrale vlucht”. Over grootaandeelhouder Marcel Boekhoorn schrijft Sprout: “Bij Boekhoorn kun je er niet van op aan dat hij verantwoord onderneemt. Je kunt erop rekenen dat hij opkomt voor zijn naasten, maar hij voelt zich niet per se verantwoordelijk voor de rest van de mensheid en de wereld.

Pensioenfonds PGGM stapt in vliegtuiglease (geen kiloknaller tickets, maar het zogenaamd duurzaam beleggende pensioenfonds steekt wel veel geld in de luchtvaart)

NUeconomie on Twitter: “Pensioenbeheerder PGGM neemt belang in vliegtuigleasebedrijf https://t.co/VLLAAUZ6Cp / Twitter”

Pensioenbeheerder PGGM neemt belang in vliegtuigleasebedrijf https://t.co/VLLAAUZ6Cp

Bankgiroloterij verloot tickets naar New York City

Restaurant La Place van de Jumbo-supermarkten

Biermerk Kornuit (Grolsch)

Kritiek op biermerk Kornuit na actie met gratis vliegtickets

Een actie met gratis vliegtickets is biermerk Kornuit op een storm van kritiek op social media komen te staan. Het merk uit de stal van brouwerij Grolsch geeft een tweede vliegticket weg bij aankoop van twee kratten Kornuit.

Damesblad Libelle

SchipholWatch on Twitter: “Voor 9 euro vliegen. En het dan gek vinden dat steeds meer mensen restricties eisen. https://t.co/cfZbKXoxY7 / Twitter”

Voor 9 euro vliegen. En het dan gek vinden dat steeds meer mensen restricties eisen. https://t.co/cfZbKXoxY7

Drogisterij Kruidvat

Kruidvat wordt kruitvat

Boodschappenparadijs Albert Heijn

Inge Verhoef on Twitter: “Even naar Praag vliegen om een weekendje te shoppen, dat kan toch echt niet meer?!? @albertheijn @urgenda #klimaatzaak @NatuurenMilieu pic.twitter.com/rUxTsInHM9 / Twitter”

Even naar Praag vliegen om een weekendje te shoppen, dat kan toch echt niet meer?!? @albertheijn @urgenda #klimaatzaak @NatuurenMilieu pic.twitter.com/rUxTsInHM9

Tips? Mail [email protected]!

Translate