Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Doneren aan SchipholWatch

Alfred Blokhuizen

Alfred Blokhuizen is voorzitter van de stichting (foto: FotoOK, Spijkenisse)

We zetten ons dagelijks in voor het verbeteren van de leefomgeving van bewoners rond vliegvelden. Onze ambitie is krimp van de luchtvaart, in onze ogen de enige manier om echt verschil te maken. Uw donatie helpt ons in deze strijd.

SchipholWatch betaalt geen vergoedingen aan vrijwilligers, maar maakt wel kosten voor bij voorbeeld het in de lucht houden van meerdere websites (schipholwatch.nl, vliegherrie.nl, tweedagenextravakantie.nl, reports.explane.org) en het onderhoud van de app Explane.

Af en toe hebben we daarbij professionele ondersteuning nodig of willen we een gastauteur een vergoeding kunnen aanbieden.

Ook zijn we actief in het organiseren en coördineren van acties gericht op het grote publiek én de politiek. We helpen organisaties met vergelijkbare doelstellingen om ook hun ambities te realiseren, bij voorbeeld door kennis en ervaringen te delen. Dat is belangrijk, omdat veel mensen niet weten hoe de luchtvaartindustrie in elkaar steekt en opereert.

Bewustwording over de praktijken van deze vervuilende industrie zien we als een belangrijke manier om uiteindelijk tot verandering (lees: krimp) te komen.

Voor de activiteiten hebben we enig budget nodig. Kunt u een bedrag missen – hoe klein ook, doneer dan en help mee om samen de luchtvaart een kopje kleiner te maken.

We zien uw bijdrage graag tegemoet op bankrekening NL31TRIO0320331504 t.n.v. Stichting SchipholWatch. Of doneer direct via iDeal. Alvast hartelijk dank!


Alfred Blokhuizen
Voorzitter Stichting SchipholWatch

P.S. De stichting heeft (nog) niet de ANBI-status. Voor de nabije toekomst is dat wel de ambitie.

Translate