Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Zwartboek luchtvaart

Op deze pagina geven we u graag de gelegenheid uw eigen verhaal te vertellen over uw ervaringen met de luchtvaartsector.

Deel op XDeel op Linkedin

zwartboek luchtvaart

Bent u ook voorgelogen, bedrogen of van onjuiste en onvolledige informatie voorzien? Ondervindt u persoonlijk nadelen van de luchtvaart? Heeft u gezondheidsproblemen die u wijt aan de sector? Slaapproblemen? Angsten? Financieel nadeel?

Vertel het ons openhartig, zodat ook anderen kunnen leren van uw problemen. En zodat we uw verhalen kunnen overbrengen aan de beleidsmakers en bestuurders van dit land. Hou het aub wel netjes, een goed betoog heeft meer waarde dan een uiting van blinde woede!

Wilt u uw verhaal niet met naam en toenaam vertellen, geen punt. U kunt zonder account op deze site reageren. Wel dient u een e-mail adres op te geven en wordt u na het insturen van een reactie gevraagd dit te bevestigen via een mailtje aan dat adres. Uw e-mailadres wordt NIET gepubliceerd.

Wij behouden ons het recht voor om al te woeste reacties te verwijderen. Dit gebeurt altijd in overleg met u, vandaar dat wij u vragen uw reactie te bevestigen.

Translate