Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

SchipholWatch op uw eigen site

foto: Michael Gaida via Pixabay

SchipholWatch publiceert vrijwel dagelijks nieuwe artikelen die het gesjoemel in de luchtvaartsector blootleggen. Dit nieuws is nu ook beschikbaar voor de sites van andere maatschappelijke organisaties en actiegroepen.

Deel op XDeel op Linkedin

Door het invoegen van één regel javascript kunt u ons nieuws volautomatisch tonen op uw eigen website. Verschijnt er een nieuw artikel op onze site, dan wordt dit vrijwel direct overgenomen op uw eigen site.

We hebben twee varianten: een kader met alleen de kop van de artikelen of een kader met de kop plus de inleiding. De link verwijst uw bezoekers vervolgens rechtstreeks naar onze site, zodat zij het complete verhaal kunnen lezen.

Kopieer en plak de code uit één van de grijze blokjes in de html-code van uw eigen webpagina en u bent klaar. Het is niet meer dan 2 minuten werk en u brengt daarmee uw bezoekers steeds op de hoogte van het laatste nieuws.

Deze service is gratis en rechtenvrij voor maatschappelijke organisaties en individuen die de doelstellingen van SchipholWatch onderschrijven.

 

Berichtkoppen plus inhoud

<script src="//rss.bloople.net/?url=https%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2Fschipholwatch&showtitle=false&type=js"></script>

Translate