Burgers voor een gezonde leefomgeving en dus voor krimp van Schiphol

Meld uzelf aan als media-monster!

tv-reporter

foto: Neven Divkovic via Pixabay

Regelmatig worden we benaderd door de media met de vraag of wij namen en telefoonnummers van omwonenden hebben die iets willen zeggen voor de tv-camera of de radiomicrofoon. Of als gehinderde burger willen praten met een schrijvende journalist over het leven naast Schiphol.

Deel op XDeel op Linkedin

Journalisten willen soms liever spreken met échte omwonenden dan met activisten zoals we zelf zijn. Vaak willen ze dat ook snel, omdat ze te maken hebben met deadlines.

Daarom richten we een Whatsapp-groep op met ‘onverdachte’ omwonenden die we in voorkomende gevallen een berichtje kunnen sturen met de vraag of zij op dat moment een journalist te woord willen staan om ons aller verhaal te vertellen. Dat kan soms per telefoon, soms via een radio-interview of met een tv-opname.

Wilt u deelnemen aan deze groep, vul dan onderstaand formuliertje in. Uiteraard geven wij uw gegevens nooit door aan journalisten zonder dat u zelf expliciet heeft aangegeven in dat geval mee te willen werken. We zoeken omwonenden uit heel Nederland. Niet alleen bewoners uit de regio Schiphol, maar ook mensen die rond de andere vliegvelden wonen.

Heeft u de berichtenapp Whatsapp nog niet geïnstalleerd op uw mobiele telefoon? Er bestaan versies voor Android en de iPhone.

We bieden alle leden van de nieuwe groep graag een gratis mediatraining aan op een nader te bepalen datum. Dat belooft niet alleen een informatieve, maar ook een gezellige bijeenkomst te worden. Deelname is uiteraard vrijwillig. Heeft u er geen behoefte aan – even goede vrienden.

    Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact op te nemen wanneer een journalist graag een omwonende wil spreken. In zo'n geval sturen wij een Whatsapp-berichtje aan de groep. LET OP! Andere deelnemers aan deze Whatsapp-groep kunnen uw Whatsapp-gegevens inzien via de Groepsinformatie! Uiteraard zorgen we ervoor dat de groep goed gemodereerd blijft.

    Translate