Meedoen?

Onze actiegroep ontplooit steeds meer initiatieven tegen de verdere groei van Schiphol.

Ook jij kunt meehelpen dit streven te realiseren. Ben je het eens met ons standpunt en wil je ook een bijdrage leveren?

Mail ons dan via info@nullschipholwatch.nl.

Aarzel niet om ons te benaderen. We kunnen mensen gebruiken die (vrijwillig) zaken willen oppakken als:

 • Contacten met de pers
 • Contacten met politici en overheden
 • Organisatie van events, bij voorbeeld demonstraties en acties
 • Overleg met andere actiegroepen en organisaties

Er is genoeg te doen, dus meld je aan voor een leefbaarder woonomgeving via info@nullschipholwatch.nl.

10 antwoorden op “Meedoen?”

 1. Hartje Jordaan woon ik. Bij een bepaalde windrichting, meestal stormachtig, gooit Schiphol een baan open waarvan ik de naam niet ken. Het gevolg is dat uren lang de toestellen, vaak beangstigend laag, over de stad vliegen. Ik heb de stopwatch er eens bij gepakt. Wanneer ik het het laatste vliegtuig niet meer hoor, is het 20 seconden “rustig”…. dan hoor ik de volgende al weer met gierend geweld naderen. Ze vliegen zo laag dat menigeen met verbazing op kijkt. De zwarte uitlaatgassen zie je zo naar beneden komen. Onze witte achtergevel heeft al lang een andere kleur aangenomen. Bij het ramen lappen druipt zwart water naar beneden. Mijn longen hebben het te verduren….

  HELP!! IK WIL DIT NIET MEER!!!!!

 2. Oeps! Ik schrik van het voornemen van Schiphol om het aantal vrachtvluchten te willen vergroten. Ik heb een brief naar de gemeente Amstelveen gestuurd (hoe vertegenwoordigen jullie de belangen van de omwoners van Schiphol?) en het ministerie van Verkeer en Waterstaat (wanneer komt er wetgeving om nachtvluchten te verbieden?) Volgens Verkeer en Waterstaat is er een wet in de maak om het nachtvluchten te verminderen. Waarschijnlijk zal de lobby van Schiphol dan weer sterker zijn.

  1. Absoluut, op de lijst van meeste decibellen, staan de vrachtvliegtuigen bovenaan. Bovendien hoorde ik dat het ministerie aantal nachtvluchten “beperkt door de definitie van ” nachturen” te wijzigen. Klopt dat denk je??

 3. Lees net dat ze meer vrachtvluchten op Schiphol willen. Het moeten er veel minder worden net zoals de lijnvluchten en vakantievluchten. Bewoners rond Schiphol zijn de nieuwe Groningers…..

 4. Vandaag weer bij Greenpeace aan de slag geweest, het plannen smeden heeft mooie aktie’s opgeleverd. 8 mooie plannen zijn er gekomen uit 1600 ideeen!…GP gaat er nu mee aan de slag en later gaan we nogmaals met elkaar zitten maar het wordt gaaf!! SchipholGroup gaat de zenuwen krijgen…en dat niet voor maar 1 dagje!…er staat voor volgende week ook een prikaktie klaar, wordt ook leuk. Ondertussen is het 22.40 uur en rossen de klote vliegtuigen nog steeds laag over…het is moeilijk om de kwaadheid te beteugelen en om te zetten in loslaten…het maakt je ziek…net zag ik enkele slachtoffer in Groningen die hun huis en alles kwijt zijn…zij heeft PTTS…en nog enkele aandoeningen, hoe verschrikkelijk! Zij zijn een rechtszaak begonnen tegen de criminele Staat….ze zijn beiden kapot gemaakt en ik wil wedden dat er ook veel mensen zijn die kapot zijn van het vliegtuigengeweld! Misschien moet je eens kijken naar Nieuwsuur van vanavond..en herken je de aandoeningen…ik zelf merk dat ik ook verander…gespannen en snel opgefokt…bizar…een schending van de Mensenrechten…dit criminele Kabinet en de Schipholmaffia moeten vallen en ik wil er ver voor gaan, een gevangenisstraf van een paar jaar is beter dan de rest van mijn leven (ik ben nu 60 jaar) in de tyfusherrie/ giftige kerosinedampen te zitten! Dus ik ben voor extreme aktie, bel me maar…wie dit leest!
  Nog nooit heb ik me zo kwaad gevoeld en wordt nu hiertoe gedreven door een misdadig Kabinet die mensen kapot maakt …voor vette winsten…en de wereld brandt!! en zij gaan meer toestellen lanceren…nog meer uitstoot van CO2…Bizar! Ondertussen is het wat stiller en mag ik naar bed…want zij besluiten nu hoe ik leef…schofterig en onaanvaardbaar…ik ben strijdbaar!! Nu nog burgelijke ongehoorzaamheid maar ze drijven me naar veel verder! Ik ben er klaar voor!! Ze zullen weten dat ze niet moeten fokken….op naar de volgende aktie….welterusten….morgenochtend zijn ze weer vroeg en rammen ze weer over ons….sterkte iedereen…

 5. Ik lees een stuk over dat jullie een app hebben om geluidsoverlast van vliegtuigen te meten. Hoe kom ik aan die app?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *